Подари тениска „Прозрачни планини” за Коледа

ProzrachniPlanini-Slider-1600x400Коледа наближава, а ти все още нямаш подарък за твоите приятели и семейство?! Предлагаме ти да ги изненадаш с подарък „тениска с кауза”.

Говорим си за авторски тениски с дизайн на вдъхновяващата Елина Бучукова – Бучи с качество на печата и тениската, гарантирани от Три Котаж. Освен това по този начин даваш сериозна подкрепа на екипа на Прозрачни планини да продължи да работи за опазването на любимите ни Пирин, Витоша и Рила. С покупката  на всяка тениска помагаш на каузата с 15 лв.

Тениската можеш да си поръчаш от сайта на Три Котаж. Стойността на една тениска е 39 лв. (доставката за цялата страна е безплатна).

Прозрачни планини сме група млади ентусиасти, които работим за опазването на парковете Пирин, Рила и Витоша, както и на горите и реките в Югозападна България. Целта ни е да включим възможно най-широк кръг от хора във взимането на решения относно важните стратегически документи, които управляват тези най-ценни планински ресурси. Щастливи сме, че за последните две години заедно с нашите доброволци и партньори успяхме да постигнем много успехи. Въпреки това, предстои още много работа по приемането на плановете за управление на националните и природни паркове (Пирин, Рила и Витоша) и имаме нужда от вашата подкрепа. Повече за нашата работа може да научите, като разгледате блога ни.

Оттук нататък оставяме снимките сами да говорят.

Girls_Tee

Guys_Tee

3 comments

 • Петя

  Каква част от цената на тениската отива за „Прозрачни планини“?

  • Прозрачни планни

   Здравейте, Петя,
   Благодарим за въпроса! Със закупуване на тениска подкрепяте Прозрачни планини с 15 лв. Добавихме го и в текста.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *