Швейцарското междинно звено, управляващо един от фондовете от Българо-швейцарската програма за сътрудничество, стартира обновения си уебсайт

Информация за резултатите от реализирането на двата Тематични фонда вече е достъпна online

SIB_image_600x450

Сайтът www.swissbgcooperation.bg поставя акцент върху 63-те на брой проекти, получаващи безвъзмездна финансова помощ от двата фонда (един, от които е Прозрачни планини, или проект № CSP019-172 „Гражданско участие за устойчиви планини“). На сайта регулярно ще се публикуват новини и информация за събития по всеки от проектите, с оглед създаване на условия за сътрудничество между отделните организации, получаващи безвъзмездна помощ, и синергия между проектите. Специален раздел в сайта ще обобщава и представя публикации за проектите и за инициативите на Швейцарското междинно звено в други онлайн и печатни издания.

Новата интернет страница представя накратко консорциума „Швейцарско междинно звено“, състоящ се от две швейцарски организации – фондация „Innovabridge“ и консултантската компания „Neosys“ и един български партньор – Балкански институт по труда и социалната политика.

Швейцарското междинно звено насърчава организациите, получаващи безвъзмездна финансова помощ от двата Тематични фонда, регулярно да предоставят за публикуване в страницата информация както за своите предстоящи събития и инициативи, така и за постигнатите в рамките на проектите резултати и цели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *